Bruggemann herenmode Hoorn

In de historische binnenstad van Hoorn, op de hoek van de Nieuwsteeg, is op nummer 22 een opvallend pand te vinden. Dit is onze winkel; Bruggemann Mode, de specialist op het gebied van herenmode. Het witte pand valt op door de vier, grote etalages. Deze etalages zijn een lust voor het oog en hier worden de nieuwste kledingcollecties getoond. Van trendy en casual tot klassiek en business. Voor iedere man wat wils.

Aandacht en advies

Stap de stijlvolle winkel binnen en ontdek waarin Bruggemann Mode zich onderscheidt. Voor de één valt het op dat de winkel overzichtelijk en ruim is ingedeeld, een ander zal zich verbazen over de hoeveelheid mooie merken en weer een ander blijft de persoonlijke aandacht en de deskundigheid van het personeel bij. Bij de specialist in herenkleding wilt eigenaar Sjon Dekker en zijn team dat iedereen zich welkom voelt. Kijk rustig rond en ontdek de exclusieve, hoogwaardige en betaalbare labels.

Modetrends en inspiratie

Het is ook mogelijk om onder het genot van een verse kop koffie of thee meer uitleg en advies over de nieuwste trends te ontvangen. Op deze pagina hebben we een aantal trendy outfits samengesteld. Vind je ze leuk? Dan kun je direct via onze website bekijken en bestellen. Laat je in onze modewinkel vakkundig adviseren en verrassen met kledingcombinaties. We nemen graag de tijd voor je

Vertrouwd en verrassend

Bruggemann Mode is al sinds 1886 een begrip in Hoorn en in de regio. Mannen voelen zich thuis bij de specialist in herenmode en kunnen hier altijd terecht voor zowel vertrouwde merken als telkens weer verrassende, nieuwe labels. Sjon en Piet kopen graag goede en stijlvolle mode – met hier en daar een trendy twist – in. Het gehele team van Bruggemann Mode is altijd, mede dankzij bijscholing per seizoen, op de hoogte van alle ontwikkelingen in modeland. Zo kan iedere klant telkens weer worden verrast en loopt menig man altijd weer tevreden met een goed gevulde tas met herenmode de winkel uit.

Specialist in herenmode

Als specialist in herenmode biedt Bruggemann Mode service aan iedere man. Heb je een specifieke wens of ben je op zoek naar herenkleding in grote maten? We geven je graag advies.

Maatwerk en thuis passen

Lukt het niet om naar de winkel te komen binnen de openingstijden? Dan is het op afspraak mogelijk om op een ander tijdstip kleding te komen passen en kopen. Zelfs als het niet lukt om zelf naar de winkel te komen, dan zijn er mogelijkheden om de gewenste collectie thuis te passen. Ontzorgen is onze kracht.

Blijf op de hoogte van alle bezigheden van Bruggemann Mode en volg ons via social media of lees de interessante nieuwsbrief.

Webshop

Veel items uit onze collectie herenkleding zijn ook te bestellen in de webshop. Maak je keuze uit het diverse aanbod aan merkkleding in herenmode.

Kom langs in de winkel

We zien u graag langskomen in onze winkel. Deze is goed bereikbaar vanuit omliggende plaatsen, zoals Bovenkarspel, Enkhuizen, Medemblik, Zwaag, Wognum, Avenhorn en Wervershoof.

Bruggemann Mode Hoorn

Bruggemann Mode is een herenkledingzaak in Hoorn, gevestigd in de historische binnenstad met een lange geschiedenis. We leveren diverse topmerken mannenmode en zorgen voor een passend advies in onze winkel. 

Bezoek ook onze herenkleding webshop en bestel gemakkelijk thuis. 

Laat je in onze winkel inspireren door de laatste modetrends en vraag onze medewerkers om een advies op maat. 

Bruggemann Mode Hoorn is onder andere goed bereikbaar vanuit Bovenkarspel, EnkhuizenMedemblik en Zwaag.

Contact

Nieuwsteeg 22
1621ED Hoorn

0229-214215
info@bruggemannmode.nl

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwe collecties, acties en aanbiedingen.

Openingstijden

Maandag 12:00 – 18:00
Dinsdag 09:30 – 18:00
Woensdag 09:30 – 18:00
Donderdag 09:30 – 20:00
Vrijdag 09:30 – 18:00
Zaterdag 09:30 – 17:00
Koopzondag 13.00 – 17:00